BizdenKategori Yazıları

Kolay İngilizce Öğrenme Metodları

İngilizce öğrenme metodları hızlı ve kalıcı dil öğrenmek isteyenler için önemli bir konudur. Abraham Lincoln dediği gibi ‘’ bir ağacı kesmem için bana 6 saat verilse 4 saatini baltayı bilemeye ayırırdım ‘’ cümlesi bunu çok iyi açıklamaktadır. Yani yapılan iş değil yöntem işin süresini kısaltıp iş etkinliğini arttırmaktadır. İngilizce öğrenmede verimli çalışma ile daha sistemli çalışarak hızlı öğrenebilirsiniz. 

Kıl Dönmesi Belirti ve Sebepleri

Kıl dönmesi genellikle erkeklerde görülen ve görüldüğü vakit kişinin günlük hayatına dahi etki eden bir hastalıktır. Maalesef kıl dönmesi genetik bir hastalıktır bu sebeple ailesinde bu sorunla karşı karşıya olan kişilerde kıl dönmesi sorununun yaşanma ihtimali ailesinde bu tür bir sorunla karşılaşmayan kişilere göre oldukça yüksek olacaktır.

Üroloji Uzmanı Tedavileri ve Ankara Hastanesi Üroloji Doktorları

Doktorlar kendi içlerinde uzmanlık alanlarına sahiptirler ve bunlardan bir tanesi de üroloji uzmanı olarak ihtisaslarını tamamlayan doktorlardır.

Sisli Fotoğraf nasıl çekilir ?

Sisli ve puslu bir gün, çok da güzel duruyor ama nasıl çekeceğinizi mi bilmiyorsunuz? Buyurun alalım sizi buraya.

Freelancer.com Avrupa Müdürüyle Buluşuyoruz

Siz de bize katılabilirsiniz ! Freelancer.com Avrupa müdürüyle buluşuyoruz.

Sihirbazlık Numaraları Öğren Bedava

Kolay Sihirbazlık Numaraları öğrenebileceğiniz sihirbaz.com açıldı !

Websiteniz ile Ogretiyor'dan Kredi Kazanmak

Bir websiteniz varsa Ogretiyor.com 'dan kredi kazanabilir, yoksa %60 indirimli hosting fırsatından faydalanabilirsiniz !

Websiteniz ile Ogretiyor'dan Kredi Kazanın

Websiteniz varsa Ogretiyor'dan 100 TL kazanabilirsiniz, yoksa da %60 indirimli hosting avantajına buyrun.

1. İnternet Zirvesi'nde Doruk Ülgen'den Seo Taktikleri

Ogretiyor.com Genel Koordinatörü Doruk Ülgen 1.internet zirvesinde konuşması ve gösterisiyle yer aldı.

Fotoğrafçılık Kategorisi Açıldı !

Hobi kategorilerimize bir yenisi daha eklendi, fotoğrafçılık !

MEMEbaz.com - Yeni Aşırı Eğlenceli Projemiz !

MEMEbaz.com yeni aşırı eğlenceli projemiz ! Türkiye 'nin en fonksiyonel MEME / Caps sitesi ve kısa sürede de en geniş MEME ' ye sahip sitesi olmayı hedefliyor !

Ders / Eğitim Seti İstek Listesi

Bu yazıda istek alan ders ders ve eğitim setlerini listeleyeceğiniz ve belirli aralıklarla güncelleyeceğiniz. Eğitmenlerimiz bu listeden faydalanarak, ilgi görecek ders ve eğitim setleri hazırlayabilirler.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2014 - Doruk Ulgen in katılımı hakkında

Ogretiyor.com kurucusu Doruk Ülgen'in Yıldız Teknik Üniversitesi' nde düzenlenecek olan Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ne katılımıyla ilgili.

OnSepeti.com u duydunuz mu ? Mutlaka bakın !

Ogretiyor.com kurucularının bir diğer projesi olan On Sepeti 'ni duydunuz mu ? Hala duymadıysanız detayları şöyle;

Eğitim çekiminize yardım edebiliriz

Eğitimlerinizi çekmek için uygun bir ortama, ekipmana ya da montaj becerilerine sahip değil ve çözüm getiremiyorsanız yardımcı olabiliriz.

Ogretiyor Tanıtım Animasyonu

Yeni Ogretiyor Tanıtım Animasyonu

Öğretiyor Artık İş Kalesi Ankara'da

Kısa bir süre önce Eskişehir'deki faliyetlerini sonlandıran Fikir Dükkanı, Artık Ankara İş Kalesinde. Ekipteki üyelerin bazıları çalışmalarını dışarıdan freelance olarak sürdürürken şimdilik iş kalesinde sadece montaj ve yayınlama uygulaması gerçekleştiriliyor.

Ogretiyor.com'a Destek Geldi

Merhabalar değerli ogretiyor.com takipçileri, Ogretiyor.com yayına girdiğinden bu yana hızlı bir yol kat etti. 2 aylık yayın süresi boyunca toplamda 1225 üyeye ulaştı. Eğitim videolarına toplamda 840 yorum yapıldı. 130 adet HD eğitim videosu yayınlandı ve bu sayı sürekli olarak artmaya devam ediyor. Şunu belirtmekte fayda var ki bu sayılara hiç bir reklam çalışması yapılmadan ulaşıldı. Ogretiyor.com büyüdükçe duyulan ihtiyaçlarda büyüyor. Bu sebeple kısa bir süre önce yatırım arama çalışmalarına girmiştik. Bu çalışmalarımız olumlu sonuçlandı ve isminin saklı tutulmasını isteyen büyük bir şirket tarafından ogretiyor'a büyük bir yatırım desteği geldi.

Öğretiyor.com Fotoğraflar – Böyle Hazırlandık

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi böte kurultayına hazırlığımıza ait aşamaları resimledik. Ancak hiç yayımlanmadı 1000 Adet el ilanı bastırdık

Ogretiyor.com'u Muharrem Taç'a Anlatırken

6. Ulusal Böte Kurultayında Öğretiyor Standı açmışken gelen konuşmacılara projeyi tanıtma fırsatım da oldu. Onlardan biri Muharrem Taç’tı. Projeyi zaten bildiğini ve beni de sosyal ağlardan tanıdığını belirtti. Fotoğraflarımızı aşağıda paylaşıyorum.

Scroll to Top