Freelancer.com Avrupa Müdürüyle BuluşuyoruzBlog Yazısı

Freelancer.com Avrupa Müdürüyle Buluşuyoruz

İnternetten para kazanmak için Ogretiyor.com mükemmel bir seçenek, bunu zaten biliyoruz. Ancak elbetteki başka seçenekler de mevcut ve dünya genelinde bunların arasından en büyüklerden bir tanesi ise Freelancer.com . Burada ister freelance olarak çalışır evden para kazanırsınız, isterseniz projelerinizi uzaktan freelancer lara yaptırırsınız. Tercümeden, grafik tasarıma, web sitesinden danışmanlığa, sosyal medya yönetiminden analiz raporlarına, broşür dağıtımından video efektlere, çook geniş bir yelpazede iş yapmanız ve yaptırmanız mümkün.


Freelancer.com ekibi Istanbul'a geliyor. Avrupa müdürü Kayvan Nikjou ile özel bir görüşme imkanımız olacak. Bizimle freelancer ın son gelişmelerini, çeşitli taktikleri ve tüyoları paylaşacak ve iş yönetimiyle ilgili bilgiler aktaracak. Ancak ilk ağızdan alınabilecek bu değerli bilgiler vizyonunuza ve başarına mutlaka faydalı olacaktır.


Yarın, yani ayın 20'sinde saat 16 - 17:30 arası istanbul şişli'de bir otelde gerçekleşecek olan görüşmeye Genel Koordinatörümüzle birlikte siz değerli üyelerimizden iki kişi daha katılabilecek. Eğer yarın bu saatlerde müsaitseniz ve bu eşsiz fırsatı kaçırmak istemezseniz neden katılmak istediğinizi bu yazının altına yorum olarak ekleyin, ya da forumda yazın ve bize eposta ile isim,telefon,yaş,meslek bilgilerinizi gönderin (ogretiyor @ ogretiyor.com ). Yarın sabah katılma isteği en çok beğenilen iki kişi seçilerek aranacak. Neden katılmak istediğinizi yorum olarak buraya ya da foruma yazmalısınız, mail ile göndermeyiniz.


Kayvan Webrazzi Summit 2015 te de konuşmacı olarak katılıyor olacak, uzaktan da olsa izlemek isteyenlerin bilgisine :)


 



 

Scroll to Top