internetten nasıl para kazanırsınız ?Blog Yazısı

internetten nasıl para kazanırsınız ?

internetten para kazanmak


Milyonlarca insan, interneti kullanarak nasıl para kazanabilirim düşüncesi ile zamanının büyük bölümünü internette araştırma yaparak geçirmektedir. Bulduğu ve hoşuna giden yöntemleri de hemen uygulama yoluna gitmektedir. Ancak ne yazık ki bu yöntemlerin % 99’u büyük bir hayal kırıklığı ile son bulur. Ya kaybedilen zaman onu hiç düşündünüz mü ?.


 “İNTERNETTEN NASIL PARA KAZANIRIM” sorusuna herkes bir yanıt arıyor. Bu arada birçok yöntemler deneniyor. Ama hepsinin sonu hayal kırıklığı ile bitiyor Nelerdi bu yöntemler;


E-Mail OKU PARA KAZAN : Ayda 15-20 E-Mail geliyor ve okuyorsunuz veya E-Mailde ki reklama tıklıyor veya sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak puan kazanıyorsunuz. Ancak gerçek olarak elinize para uzun yıllar sonra geçmektedir. Çünkü kazanılan puanlar çok ama çok düşüktür. Sizde bundan usanıp bırakırsınız.


KİM KAZANDI : Sizi üye yapan asıl internet sitesinin sahibi veya sahipleri.


KİM KAYBETTİ : Siz kaybettiniz.


ANKET DOLDUR KAZAN – REKLAM İZLE KAZAN      : Ayda 10 anketi geçmez. Binlerce anket sitesi var yabancılar daha çok. Bir firma bir anketi niye yaptırır kendi ürününün o ülkede ki durumu  hakkında veya başka bilgiler almak için değil mi. Yabancı bir anket sitesinden ne kadar anket almayı bekliyorsunuz aylık olarak.!!! Bunlara üye olurken çok anket gelsin diye o sitelerin istediği birçok bilgiyi doldurmak zorundasınız ayrıca buda çok zaman alıyor. Ödeme şekilleri çek veya  (aylar sonra geliyor dünya kadar komisyon kesiliyor çekten banka tarafından) paypal ile olmaktadır. Sizde bundan usanıp bırakırsınız.


KİM KAZANDI    : Sizi üye yapan asıl internet sitesinin sahibi veya sahipleri.


KİM KAYBETTİ  : Siz kaybettiniz.


Kısaca özetlersek  HEP KAYBEDEN bizleriz değil mi. Peki bunun doğru yolu yok mu ?


var elbette. İster gerçek hayatta olsun ister sanal alemde olsunİNTERNETTEN PARA KAZANMAK istiyorsanız ya TİCARETyapacaksınız ya da bu ticarete ARACILIK yapacaksınız. İşteİNTERNETTEN PARA KAZANMA  şekli budur.


Aylarca, yıllarca puan biriktirmeye gerek yok. Şimdi bir ürün al sat veya sadece bu ürünün satışına aracılık yap komisyonunu al. Hem de günün 24 saati GERÇEK PARA KAZANMAK. Şu anda yapılanlar ise,


-       Hangi ürünü almalıyım,


-       Hangi ürünü en ucuza veya en yüksek komisyonla nerde bulurum,


-       Aldığım ürünü hangi ülkelerde satmalıyım,


-       Hangi ülkede hangi ürün çok talep görmekte,


-       Hangi ürünün satış komisyonu yüksek,


-       Aldığım ürünü hangi yöntemleri kullanarak daha çok satarım,


HİÇ PARA HARCAMADAN NASIL ÜRÜN ALIRIM,


Yukarıda verilen maddeler de artık yavaş yavaş uzmanlaşmaya doğru ilerlenir. Bu işler için harcadığınız zaman ise günlük 15 – 30 dakikayı geçmez. Çünkü artık bugün hangi ürün yeni çıkmış ise anında öğrenebiliyorsunuz. Ürün hoşunuza giderse diğer araştırmaları yaparsınız. Sonucunuz olumlu ise satışına aracılık yapmaya başlarsınız. Toplam süre dediğimiz gibi yarım saati geçmiyor! Sonra zaten kendi işlerinize bakarsınız... Tek gereklilik arada bir hesabınızı takip etmek olacaktır.


 

Scroll to Top