YeniliklerKategori Yazıları

En Kaliteli Grafik Tasarım Yaptırma Hizmeti Sadeceon’da!

Grafik tasarımlar gerek kurumsal kimliğimizin oluşturulması aşamasında gerekse içinde yer aldığımız birçok projede tanıtım amaçlı olarak kullanılan etkileyici materyaller olarak ön plana çıkmaktadır.

Animasyon Filmimiz Güncellendi

Ogretiyor.com anasayfasında ve site tanıtımlarında kullanılan animasyon filmimiz güncellendi.

Premium Ders Özet Videoları

Premium video eğitimlerde, artık sıkıcı bir yazı yerine video olacak.

Yeni Blog Kategorisi ! Teknoloji Makale ve Haberleri

Biliyorsunuz ki bilişimle pek bir haşır neşiriz, bu blog kategorisi gerekliydi.

Paylaşasımız Gelenler

Yeni blog kategorimiz 'Paylaşasımız Gelenler' açıldı ! Bu kategoriyi 'içimizde kalmasın', paylaşasımız geldiği zaman paylaşabilelim diye açtık.

Afrikalı Çocukların Öğrendiği Türk Sitesi !

Afrikalı Çocuklar Ogretiyor.com 'u öğreniyor, Öğretiyor'dan öğreniyor ! Videoyu izleyin ! Ücretsiz Online Video Eğitim alıyor, derslerini yükleyerek para kazanıyorlar !

Hobi alanında da gelişmeyi hedefliyoruz.

Ogretiyor.com da hobi kategorilerimizi geliştirmek için desteğinizi bekliyoruz !

Yenileniyoruz !

Ogretiyor.com u yeniliyoruz ! Sizden de gördüğünüz eksikleri bize buradan yorum olarak ya da ogretiyor@ogretiyor.com a e

Eğitim Seti Güncellemesi Geldi

Merhaba öğretiyor takipçileri, beklenen eğitim seti güncellemesi geldi.. Artık eğitim setlerinizi satabilir, eğitim sistemi satın alabilirsiniz. Bu işlemin nasıl yapılacağını öğrenmek için videoyu izlemeniz yeterli.

Yeni Upload Sayfası Hakkında

21 Haziran itibariyle yeni upload sayfası yayında.. Bu yeni sayfada normal bir upload işlemi dışında, yeni özelliklerde getirdik.. Konu devamına göz atarak yenilikleri öğrenebilirsiniz.

Bildirim Sistemi Kullanıma Açıldı

Hali hazırda Facebook ve bazı sosyal ağlarda mevcut olan bildirim sistemini Öğretiyor için uyarladık. Niyetimiz öğretiyor'u sosyalleştirmek değildi ancak eminim ki bu güncelleme ziyaretçilerin sitede kalma sürelerini arttıracak ve siteye daha sık gelmelerini sağlayacaktır.

Takipçi Sistemi Aktif!

Öğretiyor'dan herkese merhaba.. Takipçi sistemini aktif etmiş bulunuyoruz.. Artık sevdiğiniz eğitmenleri takip ederek profillerine daha çabuk ulaşabileceksiniz.. Ve yakında gelecek yeni özellikler ile takip ettikleriniz ile daha etkileşimde kalabileceksiniz.. Ayrıca sizi takip edenleride görebileceksiniz..

Öğretiyor.com - Yeni Düzenlemeler

Yeni düzenlemeler ile daha kullanışlı bir hal aldı öğretiyor.com.. Bakalım sizde beğenecek misinz? :) Daha fazla seçenek ile yeni profil menüsü aktif. Artık tüm kısayollara bu menüden ulaşabileceksiniz. Satın aldıklarım bölümünde, satın aldığınız dersleri görebilecek, izleme listesi bölümünde ise satın alıpda daha sonra izlerim dediğiniz derslerin bir listesini bulabileceksiniz.. Tabi bunun için ders altında bulunan "izleme listesine ekle" butonuna basmanız gerekiyor.

Scroll to Top