İYİ FİKİR ÜRETEBİLMEKBlog Yazısı

İYİ FİKİR ÜRETEBİLMEK

Bu zamanlarda binlerce çeşit web site var ve bunların başlıcası oyun, sosyal medya, video sitesidir. Siz de web site üstünden paza kazanmak ve bir yerlere gelmek istiyorsanız şayet, bu web sitelerinin içinde yerinizi almalısınız. Gerekli çözüm ise, her zaman farklı olmaktır.

Bugün binlerce oyun sitesi varken (ülkemizi baz alarak yazıyoruz), siz de bir oyun sitesi yaparak bunlara rakip olabilirsiniz. fakat soru şu: Ziyaretçi onlar yerine neden sizin sitenizi seçsin? Evet, onlardan değişik adına de yeni bir fikir gerekir.

Yeni bir fikir günümüzde sıkça söz edilen bir kavram. nedeni ise fikri bulan almaktadır başını gidiyor. ama kimse bunun bilincinde değil. Halen daha oyun, video sitesi yaparak uçmayı hedefleyenler da var. Sıfır sermaye ve yatırım elde etmenin bir yolu var mı peki?


Tabiiki de var! O da: Yeni bir fikir!




Yeni bir düşünce bulursunuz ve bunu hayata geçirmek adına yazılım bilmeniz gerekir. Hadi yazılım bilmeseniz de olur, nedeniyse başkasına yaptırabilirsiniz (ama o süre sıfır kapital olmaz). lakin kendi fikrinizi kendinizin meydana getirmesi çok daha sağlıklı olacaktır.

Amacım yeni bir fikrin hazır senaryolarla fazla uğraşarak geldiğiniz noktaya fazla daha az uğraşarak ulaşmanızı sağlayacağını söylemektir.

Siz de ziyaretçinin isteklerini ihtiyaçlarını göz önüne alarak yeni bir düşünce meydana getirmeye çalışın. Zamanınız çok var. En azından uyumadan önce;

Unutmayın ki, her an yeni bir düşünce aklınızda gelebilir. Bu yüzden fikri bulun ve sakın kaçırmayın. Belki hayatınızı kurtarabilir!


 

Scroll to Top