PayPal Yerine Ne Kullanacağız ?Blog Yazısı

PayPal Yerine Ne Kullanacağız ?

PayPal Türkiye 'de belirsiz bir süre için işlemlerini durdu, artık Türkiye 'den para alıp göndermek mümkün değil, hesabınızda para varsa bir süre daha çekmeniz mümkün. Peki PayPal gitti, yerine ne kullanılacak ?


Malesef bu sorunun cevabı ancak ' Ne ile idare edebiliriz? ' şeklinde olacak çünkü malesef PayPal 'ın sunduğu yazılım imkanları başka bir sağlayıcı da yok. Stripe adlı bir ödeme sistemi PayPal ' a yaklaşmış olsa da, henüz Türkiye ' de kullanılmıyor. Yurtiçi alışverişlerde BKM Express en azından ödeme yapabilmek adına imkan sağlasa da yurtdışından para alıp göndermek için bir seçenek değil.


Burada size önerebileceğimiz Payoneer olacak.


Payoneer Ne İşe Yarar?
Özellikle yabancı reklam şirketlerinden para alan webmasterlar, reklam yayınlayanlar, satış ortaklığı yapanlar, free lance çalışanlar için önerebiliriz. Paypal 'dan ayırt edilen özelliği ise kestiği ücretlerin daha düşük olması ve ödeme olarak USD alıyorsanız USD olarak elinize geçmektedir.

Eğer aşağıda vereceğimiz referans linkinden üye olursanız ilk 100$'lık ödeme aldığınızda 25$ hediye olarak hesabınıza yüklenmektedir.

Payoneer Kart ile gelen ödemelerinizi, TEB bankamatiklerinden 7/24 USD, EURO, GPB olarak çekebilirsiniz. Evet, direkt döviz olarak nakit çekebiliyorsunuz. Ya da direk alışverişlerinizde banka kartı gibi kullanabilirsiniz. Payoneer Kart işlem başına 3,15$ kesmektedir. ilk başta göze büyük gelebilir fakat paypal ile aldığınız 1000$'lık bir ödemedeki kesintileri düşündüğünüzde gerçekten hiç bir şey. 3,15$ sabit. ATM'ye kartınızı sokun, ister 10 dolar ister 2000 dolar çekin sadece 3,15$ kesecektir.

Kayıt sayfası Türkçe'dir o yüzden üyeliği kolayca halledebilirsiniz. Üye olduktan yaklaşık 15 gün sonra talep etmeniz halinde adresinize bir ön ödemeli kart gelmektedir. Üyelik ücretsizdir. Hesabınızın onaylanması için doğru bilgilerin verilmesi gereklidir.

Ek olarak Payoneer Ön Ödemeli Kart MasterCard® ortağıdır. 200'den fazla ülkede yaklaşık 70 farklı para birimi ile ve yaklaşık 2 milyon kullanıcı ile çalışmaktadırlar.


Nasıl Kayıt Olabilirim?

Kayıt Olmak için Tıklayın !


Dikkat: Yukarıdaki link aracılığıyla kayıt olursanız alacağınız ilk 100$ ve üzeri ödemelerde 25$ kazanacaksınız, o yüzden mutlaka bu link ile üye olmanızı tavsiye ederiz.



Bu link aracılığıyla üye olduğunuzda kazanacağınız 25 dolar gibi, Ogretiyor 'un da sizi etkilemeyecek şekilde gelir elde etmesi söz konusu olabilir, bilginize.

Scroll to Top