Tavanlarda Şık Duruşu ile Dikkat Çeken Sıva Üstü Panel Led Armatürler Nasıl Olmalıdır?Blog Yazısı

Tavanlarda Şık Duruşu ile Dikkat Çeken Sıva Üstü Panel Led Armatürler Nasıl Olmalıdır?

Elektrik malzemeleri arasında belki de en çok tasaruffu sağlayan ve en akıllıca alışveriş olan led panel çeşitleri günümüzde en çok tercih edilen aydınlatma kaynaklıdır. Uzun süreli kullanımı ile, dayanıklı yapısı ve bakım gerektirmemesi ile beraber kolay kurulum ve kullanım olanakları ile en sevilen ürünlerin başında led panel ya da diğer bir ismi ile led armatür gelmektedir.


Led Armatür Nedir?


Led armatür klasik aydınlatma sistemlerinden teknolojik üstünlüğü ile ayrılan, 10 sene gibi uzun kullanım süresine sahip olan ve ciddi anlamda elektrik tasarrufu (%60’a kadar) sağlayan ürünlerdir. Sitemiz olan www.elektrikmarket.com.tr/ üzerinden yapacağınız her alışveriş için en iyi fiyat garantisi ile beraber yüzde yüz güvenli alışveriş olanakları sunuyoruz. Bunun yanında iade ve değişim hizmetlerimizin hızlı olması ile ve kapıda ödeme imkanları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak aynı gün kargo Türkiye’nin her yerine imkanı da sunuyoruz. Profesyonel aydınlatma kaynaklarımız ise sürdürülebilir ve aydınlık bir geleceği hedefleyerek yüksek ışık verimliliği sunuyoruz. Yeni nesil ampüller arasında en sevilen ve en çok tercih edilen çevre dostu led panel ışık kaynaklarımız ile bireysel ve ülke kapsamında ciddi bir şekilde tasarruf etme imkanı ortaya çıkmaktadır.


Led Panel Çeşitleri Nelerdir?


Led ışık çeşitleri arasında en sevilen ve tercih edilenlerden biri olan Jupiter 18W Sıva Üstü Kare Led Panel LC455 Beyaz Işık 18 Watt Ledli Tavan Armatürü, 220 Volt olup, SMD 2835 Led özelliktedir. 1100 lümene sahip olan bu led armatür, 3000 kelvin sarı ışık ve 6500 kelvin beyaz ışık ile beraber alüminyum enjeksiyon gövdeye sahiptir. Bununla beraber opal polikarbonat difüzör ve elektostatik toz boyama, dahili led trafoya sahiptir. Koli içerisinde 20 adet bulunur ve havale indirimi mevcuttur.


Elektrik market olarak fiyat alarmı ile verimli ışık sistemlerimizden olan Cata 25W Damla Led Armatür CT-5271 - Beyaz Işık Plastik için en iyi fiyat garantisinden haberdar ediyoruz. Ürünün genel özellikleri arasında ise;25 watt sıva üstü, plastik kasa, 220 volt, Smd led, 6400 kelvin beyaz ışık, 15000 saat kullanım, 22,5 cm dış çapı, 3,5 cm kalınlık bulunmaktadır. Kullanım alanları bütün iç mekanlar olup,  25 watt tüketim yaparak 1680 lümen ışık akısı üretir.


Elektrik Market, Türkiye’nin ilk ve en ucuz elektrik malzemeleri satış sitesidir. 2010 senesinden beri binlerce ürünü müşterilerinin beğenisine en iyi fiyat garantisi ile sunan Elektrik Market, yirmi farklı kategoride, 15 bin üzerinde ürün çeşitliliğine sahiptir. E- Ticaret için kusursuz bir alışveriş deneyimi hedefleyen ve en çevre dostu, dayanıklı, tasarruflu ve kaliteli ürünü en uygun fiyata sizlerle buluşturmayı hedefleyen Elektrik Market alışverişlerinizden pişman olmayacaksınız.


 


 

Scroll to Top