Wordpress için 8 hit artırma yoluBlog Yazısı

Wordpress için 8 hit artırma yolu

1.Google sitemaps eklentisini kurun: Sitemap: Sitemap sayesinde google indexiniz artar, botlar aradığı içeriği kolaylıkla bulur. Sitemap kendini otamatik pingler, sizin pingleminize gerek kalmaz.


2.Ultimate tag warrior eklentisini kurun: Ultimate Tag: Mesajlarınıza meta tag ekleyin, metalari ayrı bir sayfa gibi gösterme olanağı sağlıyor. Web 2.0 uyumlu çalışır.


3.Güncel konular ekleyin: Örneğin bugün 1 mayıs, sitenize 1 mayıs 2011 kutlamaları şeklinde bir konu açmanız sitenize hit sağlayacaktır.



4.Sitenizi güncel tutun: Google güncel sitelere önem ve pagerank veriyor.Sitenizi güncel tutarsanız pagerank kazanilirsiniz.


5.PR değerli sitelerden feed sayfanıza link alın: Google feed sayfanızı indexlerse, indexlerinizde gözle görülür bir şekilde artış görüecektir.İndex sayınızın artması hitinizin artması demektir.


6.Blog siteleriyle link değişimi yapın: Link değişimi pagerank’ınızı artıracak ve size hit sağlayacaktır.


7.Ücretsiz araçlar ve makaleler yazın: Ücretsiz araç veya makale yazarsanız, bazı iyi webmaster siteleri sitenizi kaynak gösterir, böylece ziyaretçi sayınız artar.


8.WordPress ile ilgili eklenti yapın veya türkçeleştirin: WordPress ile ilgili türkçeleştirme veya eklenti yazarsanız diğer wordpress siteleri sizi dost site olarak ekler, böylece hit kazanırsınız.


 

Scroll to Top