Yeni nesi çılgınlık: wattpadBlog Yazısı

Yeni nesi çılgınlık: wattpad

wattpad nedir


Son zamanlarda yakaladığı büyük çıkış sayesinde adından fazlasıyla söz ettiren Wattpad, dünyaca ünlü bir hikaye paylaşma ve keşfetme platformudur. Ücretsiz olan platformda yeni arkadaşlar edinebilir, o kişilerin hikayelerini okuyarak yorum ve paylaşım yapabilir hatta oy bile verebilirsiniz!


Türkiye’den oldukça yoğun bir katılımın olduğu Wattpad’i, Türkçe arayüzle kolay, anlaşılır ve bir o kadar rahat bir şekilde kullanabilir, yaptığınız paylaşımların yanı sıra onlarca hikayeyi de okuyabilirsiniz. Her yaştan insanın üye olabileceği Wattpad’e, isterseniz mail adresinizle normal bir şekilde, isterseniz Facebook ve Twitter hesaplarınızla, masaüstü bilgisayaranızdan, tabletinizden ya da telefonunuzda üye olabilirsiniz. Wattpad’e üye olduktan sonra anasayfa ekranındaki “Create” sekmesine tıklayıp, hikaye oluşturabileceğiniz sayfaya yönlendirilir, ardından da hikayenizi paylaşabilirsiniz. Eğer başlangıç için “ben biraz okusam yeter” diyorsanız da, Wattpad’in anasayfa ekranının sol üstünde duran “Keşfet” sekmesinden Türkçe olan tüm hikayelere ulaşabilir, kategorilerden sevdiğiniz türü seçerek okumaya başlayabilirsiniz.


Kısacası Wattpad, popülerliği her geçen gün artan kendine özgü ve farklı sosyal bir ağdır. Size, bir çok yazarı takip edebileceğiniz, kendi hikayelerinizi ve durum güncellemelerini paylaşabileceğiniz birçok imkan sunar. Bu eğlenceli dünyaya girerek fazlasıyla keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Scroll to Top