POPÜLERLİĞİ ARTAN İNTERNET SİTELERİBlog Yazısı

POPÜLERLİĞİ ARTAN İNTERNET SİTELERİ

Popülerliği Artan Yeni Siteler


Bazı görüşlere göre sosyal siteler eski gücünü kaybetmeye başlamış gibi görünse de hala imleme konusunda iyi olan siteler yer alıyor. Bu listeye her geçen gün daha yenileri de eklenmeye devam ediyor.  Google Penguin güncellemesi ve sonrasında gelen Hummingbird güncellemesi sosyal imleme sitelerini önemli düzeyde etkilemiştir. Ek olarak Google+, Twitter, Facebook, Pinterest, Linkedin gibi sosyal medya siteleri bu süreci desteklemişlerdir.Ancak bazı yeni ve google dostu sosyal imleme siteleri popürlerliğini arttırmaktadır.


populer-internet-siteleri


Popülerliği Artan Yeni Siteler


Pinterest


Pinterest şu anda dünya üzerinde en hızlı büyüyen sosyal ağlardan birisi. Global Alexa sıralaması 27′dir. Bu site imleme yapmak için oldukça güçlü ve güvenilirdir. Ancak sadece görüntüler ve resimler “pinleme” yoluyla çalışmaktadır. Ayrıca daha fazla kişiye ulaşabilmek için hashtag de kullanabilirsiniz!


Site Adresi: http://pinterest.com


BizSugar


BizSugar.com, DBH Communications tarafından kurulmuştur ve 2009 yılında Small Business Trends’in kurucusu ve CEO’su Anita Campbell tarafından satın alınmıştır. Alan adı 7 yaşındadır, 2007 yılında kayıt ettirilmiştir. Alexa sıralaması 5,343′tür


Bu sitenin özelliği daha çok pazarlama ve girişimcilikle alakalı olmasıdır.


İçeriğinizi ortak kullanıma açmazlar, blog adresinizi veya içeriğinizi tanıtmak için sadece  140 kelimelik özgün bir açıklama yazma şansına sahipsinizdir.


Site Adresi: http://www.bizsugar.com


Storify


Yeni bir sosyal imleme sitesidir ve Alexa sıralaması 2,477′dir. Bu site olağanüstü eşsiz bir tasarıma sahiptir.


Bu siteyi backlink çalışmalarınız için kullanabilirsiniz ancak başlamadan önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var bunları kesinlikle atlamayın.


Genellikle konu başlıkları eğitimsel, akademik veya marka makalaler içerir. Bu yüzden içeriğinize dikkat etmelisiniz. Aksi halde içeriğiniz kaldırılır.


Site adresi: http://storify.com/


 

Scroll to Top