SEM AkademiBlog Yazısı

SEM Akademi

Teknoloji ilerledikçe ve hayat standartları değiştikçe, insanlar artık var olan eğitimler ile yetinmemeye ve daha farklı alanlarda eğitim görme hevesi içine girmişlerdir. Bizler de bu alandaki farklılığı erken zamanda fark etmiş ve SEM Akademi olarak bu farkındalığı en iyi eğitim metotları ve yöntemleri ile sizlere sunmuş bulunmaktayız.


Bu eğitimler arasında yer alan NLP eğitimi, davranış ve duygularınızı yeniden biçimlendirme yöntemidir. Size içinizde kalan saklı potansiyel enerjinizi ve duygularınızı dışa vurmaya teşvik eder, bu sayede kendinizi daha özgüvenli ve istediğini istediği şekilde ifade etmiş bir birey olarak hissedersiniz.


NLP eğitimi aldıktan sonra olaylar arasında daha kolay bağlantı kurabilir, daha kolay analiz edebilir ve daha kolay uygulama sağlayabilirsiniz. Bilinç altınızda kalan bilgileri, resimleri ve düşünceleri bu eğitimi alarak ortaya çıkartabilir ve hayatınızın üzerine rengârenk işleyebilirsiniz.


SEM Akademi olarak modern eğitim metotlarımızdan bir diğeri de masal terapisi olmaktadır. Başlı başına bir özveri gerektiren eğitim olan bu terapi eğitimi sayesinde, özellikle de ebeveynseniz çocuğunuza çok şey katabilirsiniz.


Olayların arkasında yatan gerçekleri daha kolay görebilir, anlatmak istediklerinizi daha ikna edici ve daha soft bir şekilde anlatabilir, hayatınızı kendi gözünüzden daha pozitif bir hale getirebilir, insanlar ve çocuklar ile daha kolay iletişim kurabilir, çocukların anlattıklarında ardında yatan gerçekleri daha kolay anlayabilir ve en önemlisi de kendiniz ile iletişim kurmanın bir başka yolunu da bulmuş olabilirsiniz.


Yaşam Koçluğu eğitimi SEM Akademi tarafından verilen eğitim terapileri arasında yer almaktadır. Sertifikalı olan bu eğitim sayesinde günümüzün popüler olan mesleklerinden birinde eğitimci olarak rol alabilirsiniz. Kişilerin özel yaşamları veya profesyonel hayatları ile ilgili boşluğa düştükleri, kararsız kaldıkları veya hiçbir karar alamadıkları zamanlarda devreye girerek onlar için en ideal olan çözümleri ortaya koyabilirsiniz. Yaşam koçluğu eğitimi ile yine hem kendinize hem de diğer kişilere faydalı olabilirsiniz.


SEM Akademi olarak sunmuş olduğumuz tüm eğitimlerde yalnızca sertifika odaklı çalışmıyor, kişilerin öncelikle almış oldukları eğitimleri kendi hayatlarına uygulamasını sağlıyoruz. Bu sayede farkındalığı daha fazla kişinin içinde görmesini sağlıyoruz. 

Scroll to Top